Recept ägghalvor med löjrom

Hoppa till innehållet
Recept centralen

Ägghalvor med löjrom

En lyxig och lättlagad rätt. Bra som plockmat på buffébordet.

Utskriftsvänlig version

Ägghalvor med löjrom med sökord som löjrom, ägg, plockmat, buffé och enkelt

Ingredienser (12 portioner)

  • 6 ägg
  • 50-100 g löjrom

Tillagning

  1. Hårdkoka äggen.
  2. Spola av med kallt vatten och låt svalna.
  3. Skala och halvera äggen.
  4. Lägg på löjromen.

Kommentera detta Ägghalvor med löjrom recept

* = Obligatoriskt fält



Vi har massvis med nyttiga och goda recept, för att du inte ska gå lottlös i ditt sökande efter det perfekta receptet så tisar vi om några av de mest relevanta receptsajterna på nätet:
ica, coop, arla, norrmejerier, oatley, santa maria, recept.nu, tasteline.com, alltommat.se och mathem.se.

Så lyckas du med maten i januari & februari

Förslag på passade mat när man som oftast vill gå ner i vikt så här i början på det nya året. Varför inte testa några LCHF-recept. För att starta dagen med en nyttig och god frukost så är vårt tips att äta en god gröt eller gå all in och laga en god Baconmacka. Den står man sig länge på. Till middag en fräsh tonfisksallad. Lycka till med matlagandet!

© Receptcentralen.se 2007-2013