Ättiksgurka eller smörgåsgurka är gott på mackor, speciellt med leverpastej, eller som tillbehör till kött eller smakrika fågelrätter.
Detta recept på ättiksgurka är utan tjafs som chilli, pepparrot och dillkronor.
Är inte 5 1/2 LITER vatten liiiite mycket???
Det borde väl vara 5½ dl vatten eller hur???
Lagen blir svag som utspätt vatten om man tar 5,5 liter vatten.
Kära användare. Som ni så uppmärksamt noterat var inte detta recept helt korrekt. Men nu är det uppdaterat. Tack.
Ökade ättikan till 2 dl och använde vanlig dill.
Tycke att receptet var bra sen använde jag det som grund och mixtrade lite för att få till nya smaker.
Slängde även i en halv skivad pepparrot.
Hur länge behöver de stå innan man kan börja äta de?
Totalbetyg: 4,3 baserat på 3 betyg
© Receptcentralen.se 2007-2013