Recept dragonsås

Hoppa till innehållet
Recept centralen

Dragonsås

Krämig dragonsås som passar till fisk- och kycklingrätter.

Utskriftsvänlig version

Dragonsås med sökord som sås, dragon, söndagsmiddag, tillbehör och grädde

Ingredienser (8 portioner)

  • 1 dl crème fraîche
  • 1 dl vispgrädde
  • 100 g smör
  • 2 msk färskpressad citron
  • 1 msk torkad dragon
  • 1 msk hackad färsk bladpersilja

Tillagning

  1. Koka upp crème fraîche och vispgrädde.
  2. Tillsätt smöret och låt smälta.
  3. Blanda i pressad citron och örterna.
  4. Mixa allt med mixerstav eller matberedare/blender.
  5. Smaka av med salt och peppar.

Kommentera detta Dragonsås recept

* = Obligatoriskt fält



Vi har massvis med nyttiga och goda recept, för att du inte ska gå lottlös i ditt sökande efter det perfekta receptet så tisar vi om några av de mest relevanta receptsajterna på nätet:
ica, coop, arla, norrmejerier, oatley, santa maria, recept.nu, tasteline.com, alltommat.se och mathem.se.

Så lyckas du med maten i januari & februari

Förslag på passade mat när man som oftast vill gå ner i vikt så här i början på det nya året. Varför inte testa några LCHF-recept. För att starta dagen med en nyttig och god frukost så är vårt tips att äta en god gröt eller gå all in och laga en god Baconmacka. Den står man sig länge på. Till middag en fräsh tonfisksallad. Lycka till med matlagandet!

© Receptcentralen.se 2007-2013