Recept endiveblad med romröra

Hoppa till innehållet
Recept centralen

Endiveblad med romröra

En snygg och lyxig liten förrätt som kan förberedas och anpassas till både små och stora fester.

Utskriftsvänlig version

Endiveblad med romröra med sökord som löjrom, plockmat, buffé, röra och kesella

Ingredienser (8 portioner)

  • 250 g kesella
  • 1 msk majonnäs
  • ½ dl löjrom
  • ½ dl finhackad gräslök
  • 1 endive

Tillagning

  1. Blanda gräslök, löjrom, majonnäs och kesella. Ställ kallt till servering.
  2. Fördela på endiveblad och lägg upp på fat precis innan serveringen.

Vintips till receptet

Vinklubben.se:s vintips: Castellane Brut (Frankrike, 239 kr, varunr: 7557)

Kommentera detta Endiveblad med romröra recept

* = Obligatoriskt fält



Vi har massvis med nyttiga och goda recept, för att du inte ska gå lottlös i ditt sökande efter det perfekta receptet så tisar vi om några av de mest relevanta receptsajterna på nätet:
ica, coop, arla, norrmejerier, oatley, santa maria, recept.nu, tasteline.com, alltommat.se och mathem.se.

Så lyckas du med maten i januari & februari

Förslag på passade mat när man som oftast vill gå ner i vikt så här i början på det nya året. Varför inte testa några LCHF-recept. För att starta dagen med en nyttig och god frukost så är vårt tips att äta en god gröt eller gå all in och laga en god Baconmacka. Den står man sig länge på. Till middag en fräsh tonfisksallad. Lycka till med matlagandet!

© Receptcentralen.se 2007-2013