Recept fikonchutney

Hoppa till innehållet
Recept centralen

Fikonchutney

God fikonchutney som passar bra med knäckebröd och en starkare hårdost, som till exempel Västerbottensost.

Utskriftsvänlig version

Fikonchutney med sökord som tillbehör, söt, fikon, västerbottensost och vin

Ingredienser (1 portion)

  • 250 g torkade fikon
  • ½ dl ättika 12 %
  • 1 dl portvin
  • ½ dl strösocker
  • 1 krm salt

Tillagning

  1. Finhacka fikonen.
  2. Koka ihop de övriga ingredienserna.
  3. Tillsätt sedan fikonen, låt koka till en fast konsistens.
  4. Servera med bitar av Västerbottensost och ett gott knäckebröd.

Kommentera detta Fikonchutney recept

* = Obligatoriskt fält



Vi har massvis med nyttiga och goda recept, för att du inte ska gå lottlös i ditt sökande efter det perfekta receptet så tisar vi om några av de mest relevanta receptsajterna på nätet:
ica, coop, arla, norrmejerier, oatley, santa maria, recept.nu, tasteline.com, alltommat.se och mathem.se.

Så lyckas du med maten i januari & februari

Förslag på passade mat när man som oftast vill gå ner i vikt så här i början på det nya året. Varför inte testa några LCHF-recept. För att starta dagen med en nyttig och god frukost så är vårt tips att äta en god gröt eller gå all in och laga en god Baconmacka. Den står man sig länge på. Till middag en fräsh tonfisksallad. Lycka till med matlagandet!

© Receptcentralen.se 2007-2013