Recept löjromsill

Hoppa till innehållet
Recept centralen

Löjromsill

En lyxig smaksatt inlagd sill som man enkelt gör själv. Servera på midsommarbordet eller som lunch med nykokt färskpotatis. Löjromsill håller i 1 vecka i kylskåp.

Utskriftsvänlig version

Löjromsill med sökord som sill, pepparrot, löjrom, påskmiddag och midsommar

Ingredienser (1 portion)

  • 200 g färdig inlagd sill
  • 50 g löjrom
  • 2 dl crème fraiche
  • ½ msk riven färsk pepparrot
  • 1 msk rivet citronskal
  • lite nymald svartpeppar

Tillagning

  1. Torka och skiva sillen.
  2. Blanda löjrom, pepparrot, citronskal, svartpeppar och crème fraiche.
  3. Blanda sås och sill och häll i en glasburk.

Kommentera detta Löjromsill recept

* = Obligatoriskt fält



Vi har massvis med nyttiga och goda recept, för att du inte ska gå lottlös i ditt sökande efter det perfekta receptet så tisar vi om några av de mest relevanta receptsajterna på nätet:
ica, coop, arla, norrmejerier, oatley, santa maria, recept.nu, tasteline.com, alltommat.se och mathem.se.

Så lyckas du med maten i januari & februari

Förslag på passade mat när man som oftast vill gå ner i vikt så här i början på det nya året. Varför inte testa några LCHF-recept. För att starta dagen med en nyttig och god frukost så är vårt tips att äta en god gröt eller gå all in och laga en god Baconmacka. Den står man sig länge på. Till middag en fräsh tonfisksallad. Lycka till med matlagandet!

© Receptcentralen.se 2007-2013