Recept remouladsås

Hoppa till innehållet
Recept centralen

Remouladsås

Klassisk fransk sås som passar bra till stekt fisk. Remouladsås kan göra de enklaste fiskpinnar till en riktig fest.

Extra fräsch blir den om man gör sin egen majonnäs.

Utskriftsvänlig version

Remouladsås med sökord som sås, tillbehör, kapris, persilja och klassiker

Ingredienser (4 portioner)

  • 2 ½ dl majonnäs
  • ½ dl finhackad ättiksgurka
  • 2 msk hackad kapris
  • 2 msk hackad dill
  • 2 msk hackad persilja
  • 1 nypa kayennepeppar

Tillagning

  1. Blanda alla ingredienser.
  2. Ställ kallt till servering

Kommentera detta Remouladsås recept

* = Obligatoriskt fält



Vi har massvis med nyttiga och goda recept, för att du inte ska gå lottlös i ditt sökande efter det perfekta receptet så tisar vi om några av de mest relevanta receptsajterna på nätet:
ica, coop, arla, norrmejerier, oatley, santa maria, recept.nu, tasteline.com, alltommat.se och mathem.se.

Så lyckas du med maten i januari & februari

Förslag på passade mat när man som oftast vill gå ner i vikt så här i början på det nya året. Varför inte testa några LCHF-recept. För att starta dagen med en nyttig och god frukost så är vårt tips att äta en god gröt eller gå all in och laga en god Baconmacka. Den står man sig länge på. Till middag en fräsh tonfisksallad. Lycka till med matlagandet!

© Receptcentralen.se 2007-2013