Recept tranbärssås

Hoppa till innehållet
Recept centralen

Tranbärssås

En god sås till fågelrätter som kalkon och vildfågel.

Utskriftsvänlig version

Tranbärssås med sökord som tillbehör, sås, höst, apelsin och vin

Ingredienser (8 portioner)

  • 200 g tranbär
  • 1 dl strösocker
  • 3 msk färskpressad apelsinjuice
  • 3 msk portvin

Tillagning

  1. Blanda alla ingredienser i en tjockbottnad kastrull.
  2. Låt såsen koka på låg värme i en kvart tills den tjocknat lite.
  3. Häll upp i en skål och servera.

Kommentera detta Tranbärssås recept

* = Obligatoriskt fält



Vi har massvis med nyttiga och goda recept, för att du inte ska gå lottlös i ditt sökande efter det perfekta receptet så tisar vi om några av de mest relevanta receptsajterna på nätet:
ica, coop, arla, norrmejerier, oatley, santa maria, recept.nu, tasteline.com, alltommat.se och mathem.se.

Så lyckas du med maten i januari & februari

Förslag på passade mat när man som oftast vill gå ner i vikt så här i början på det nya året. Varför inte testa några LCHF-recept. För att starta dagen med en nyttig och god frukost så är vårt tips att äta en god gröt eller gå all in och laga en god Baconmacka. Den står man sig länge på. Till middag en fräsh tonfisksallad. Lycka till med matlagandet!

© Receptcentralen.se 2007-2013