Karin Franssons sju årstider

Karin Fransson älskar sina örter, både de vildväxande örterna som finns på Öland och de hon odlar själv i sin köksträdgård. I Karin Franssons sju årstider får vi följa henne från den första späda sparrisen på våren till vinterns rödvinsdoftande köttgryta.

I Karin Franssons kulinariska värld finns det sju årstider; vår, försommar, högsommar, sensommar, höst, december och vinter. De har alla ett eget kapitel i boken med väl valda recept att laga vid just den årsiden man befinner sig.

Recepten i boken är hennes restauranggästers favoriter. Boken innehåller både vardagsmat, festmenyer, smårätter, bufféförslag samt bröd, kakor och desserter.

Karin Fransson är ledamot i sammanslutningen Leading Ladies of World Cuisine, hon har tilldelats Gastronomiska Akademiens Guldmedalj och hon sitter sedan många år i juryn för Årets kock. Tillsammans med sin man driver hon Hotell Borgholm på Öland.

Fler liknande recept