Recept kokt torskrygg med ägg, smält smör och hackad gräslök

Hoppa till innehållet
Recept centralen

Kokt torskrygg med ägg, smält smör och hackad gräslök

Somrig fiskrätt med enkla tillbehör.

Servera torskryggen med till exempel potatis, rivna morötter och kokta ärtor.

Utskriftsvänlig version

Kokt torskrygg med ägg, smält smör och hackad gräslök med sökord som enkelt, sommar, ägg, smör och lchf

Ingredienser (4 portioner)

  • 500-600 g torskrygg
  • 4 ägg
  • 150 g smör
  • ½ dl hackad gräslök
  • salt
  • nymalen vitpeppar

Tillagning

  1. Hårdkoka äggen. Skala och tärna dem.
  2. Koka upp vatten med lite salt och lägg i torskryggen. Koka i 7-8 minuter.
  3. Smält smöret.

Vintips till receptet

Vinklubben.se:s vintips: Fleur du Cap Chardonnay (Sydafrika, 87 kr, varunr: 2015)

Kommentera detta Kokt torskrygg med ägg, smält smör och hackad gräslök recept

* = Obligatoriskt fält



Vi har massvis med nyttiga och goda recept, för att du inte ska gå lottlös i ditt sökande efter det perfekta receptet så tisar vi om några av de mest relevanta receptsajterna på nätet:
ica, coop, arla, norrmejerier, oatley, santa maria, recept.nu, tasteline.com, alltommat.se och mathem.se.

Så lyckas du med maten i januari & februari

Förslag på passade mat när man som oftast vill gå ner i vikt så här i början på det nya året. Varför inte testa några LCHF-recept. För att starta dagen med en nyttig och god frukost så är vårt tips att äta en god gröt eller gå all in och laga en god Baconmacka. Den står man sig länge på. Till middag en fräsh tonfisksallad. Lycka till med matlagandet!

© Receptcentralen.se 2007-2013