Recept rädis- och fänkålssallad

Hoppa till innehållet
Recept centralen

Rädis- och fänkålssallad

En fräsch sallad som passar bra till grillad fisk. Gör en dressing på olivolja och citron och ringla över.

Utskriftsvänlig version

Rädis- och fänkålssallad med sökord som sallad, fänkål, rädisor, fräsch och tillbehör

Ingredienser (4 portioner)

  • 15 rädisor
  • 5 runda fänkål med bladvippor

Tillagning

  1. Rengör rädisorna och skiva dem tunt.
  2. Skär av bladvipporna och stjälkarna på fänkålen. Men släng inte vipporna.
  3. Ansa roten på fänkålen och ta bort hårda blad. Skiva fånkålen tunt.
  4. Lägg rädisor och fänkål i kallt vatten minst en kvart. Torka dem.
  5. Blanda rädisor och fänkål och strö över bladvippor.

Kommentera detta Rädis- och fänkålssallad recept

* = Obligatoriskt fält



Vi har massvis med nyttiga och goda recept, för att du inte ska gå lottlös i ditt sökande efter det perfekta receptet så tisar vi om några av de mest relevanta receptsajterna på nätet:
ica, coop, arla, norrmejerier, oatley, santa maria, recept.nu, tasteline.com, alltommat.se och mathem.se.

Så lyckas du med maten i januari & februari

Förslag på passade mat när man som oftast vill gå ner i vikt så här i början på det nya året. Varför inte testa några LCHF-recept. För att starta dagen med en nyttig och god frukost så är vårt tips att äta en god gröt eller gå all in och laga en god Baconmacka. Den står man sig länge på. Till middag en fräsh tonfisksallad. Lycka till med matlagandet!

© Receptcentralen.se 2007-2013