Recept beurre manié

Hoppa till innehållet
Recept centralen

Beurre maniéStjärnrecept

Den ultimata blandningen att reda såser med. Det enda man behöver tänka på är att vätskan man ska reda ska koka under de 2-3 första minuterna efter tillsats av beurre manié och att man ska röra ordentligt. Smaken blir slät, krämig och fyllig om man reder den med beurre manié. Överbliven beurre manié kan sparas i kylskåp i minst en vecka.

Utskriftsvänlig version

Beurre manié med sökord som billigt, smör, sås, elegant och mjöl

Ingredienser (1 portion)

  • 1 del vetemjöl
  • 1 del smör

Tillagning

  1. Se till att ingredienserna är rumsvarma.
  2. Bland ihop dem till en liten deg.

3 kommentarer

  1. Gustav:

    5 stjärnor

    Så simpelt och ändå så bra.

  2. Mattias:

    5 stjärnor

    Trés bien!

  3. Mattias:

    5 stjärnor

    Trés bien!

Totalbetyg: 5 baserat på 3 betyg

Kommentera detta Beurre manié recept

* = Obligatoriskt fält



Vi har massvis med nyttiga och goda recept, för att du inte ska gå lottlös i ditt sökande efter det perfekta receptet så tisar vi om några av de mest relevanta receptsajterna på nätet:
ica, coop, arla, norrmejerier, oatley, santa maria, recept.nu, tasteline.com, alltommat.se och mathem.se.

Så lyckas du med maten i januari & februari

Förslag på passade mat när man som oftast vill gå ner i vikt så här i början på det nya året. Varför inte testa några LCHF-recept. För att starta dagen med en nyttig och god frukost så är vårt tips att äta en god gröt eller gå all in och laga en god Baconmacka. Den står man sig länge på. Till middag en fräsh tonfisksallad. Lycka till med matlagandet!

© Receptcentralen.se 2007-2013