Recept biff med ädelost och haricots verts

Hoppa till innehållet
Recept centralen

Biff med ädelost och haricots verts

En snabblagad rätt som fungerar bra både till vardags och till den anspråkslösa festen. Man kan använda de flesta former av nötkött, men biff eller rostbiff är att föredra framför lövbiff.

Utskriftsvänlig version

Biff med ädelost och haricots verts med sökord som haricots verts, biff, tomat, crème fraiche och ädelost

Ingredienser (4 portioner)

  • 500 g utskuren biff
  • 100 g haricots verts
  • 2 dl crème fraîche
  • ½ dl vatten
  • 150 g blåmögelost
  • 1 gul lök
  • klyftpotatis
  • 2 tomater

Tillagning

  1. Strimla köttet i 1 cm breda strimlor. Stek tillsammans med den hackade löken
  2. Smula ner osten och tillsätt crème fraîche, vatten och haricots verts
  3. Värm upp köttet och smaka av med salt och peppar.
  4. Servera med klyftpotatis och tomater

Vintips till receptet

Vinklubben.se:s vintips: Roodeberg (Sydafrika, 87 kr, varunr: 7451)

Kommentera detta Biff med ädelost och haricots verts recept

* = Obligatoriskt fält



Vi har massvis med nyttiga och goda recept, för att du inte ska gå lottlös i ditt sökande efter det perfekta receptet så tisar vi om några av de mest relevanta receptsajterna på nätet:
ica, coop, arla, norrmejerier, oatley, santa maria, recept.nu, tasteline.com, alltommat.se och mathem.se.

Så lyckas du med maten i januari & februari

Förslag på passade mat när man som oftast vill gå ner i vikt så här i början på det nya året. Varför inte testa några LCHF-recept. För att starta dagen med en nyttig och god frukost så är vårt tips att äta en god gröt eller gå all in och laga en god Baconmacka. Den står man sig länge på. Till middag en fräsh tonfisksallad. Lycka till med matlagandet!

© Receptcentralen.se 2007-2013