Recept hallonparfait

Hoppa till innehållet
Recept centralen

Hallonparfait

En lättlagad och uppskattad efterrätt med härlig hallonsmak.

Utskriftsvänlig version

Hallonparfait med sökord som hallon, efterrätt, parfait, enkelt och studentbuffé

Ingredienser (6 portioner)

  • 200 g upptinade frysta hallon
  • 1 äggula
  • 1 dl strösocker
  • 3 dl vispgrädde
  • färska hallon att garnera med

Tillagning

  1. Mosa hallonen med en gaffel.
  2. Vispa äggula och socker kraftigt. Tillsätt hallonen och blanda väl.
  3. Vispa grädden löst och vänd ner i hallonsmeten.
  4. Lägg i portionsglas.
  5. Frys i 4-5 timmar.
  6. Servera med några färska hallon till varje portion.

1 kommentar

  1. mossa:

    5 stjärnor

    LOVELY!

Totalbetyg: 5 baserat på 1 betyg

Kommentera detta Hallonparfait recept

* = Obligatoriskt fält



Vi har massvis med nyttiga och goda recept, för att du inte ska gå lottlös i ditt sökande efter det perfekta receptet så tisar vi om några av de mest relevanta receptsajterna på nätet:
ica, coop, arla, norrmejerier, oatley, santa maria, recept.nu, tasteline.com, alltommat.se och mathem.se.

Så lyckas du med maten i januari & februari

Förslag på passade mat när man som oftast vill gå ner i vikt så här i början på det nya året. Varför inte testa några LCHF-recept. För att starta dagen med en nyttig och god frukost så är vårt tips att äta en god gröt eller gå all in och laga en god Baconmacka. Den står man sig länge på. Till middag en fräsh tonfisksallad. Lycka till med matlagandet!

© Receptcentralen.se 2007-2013