Recept hårdkokt ägg

Hoppa till innehållet
Recept centralen

Hårdkokt ägg

Ägg är både nyttig snabbmat och dekoration.

Utskriftsvänlig version

Hårdkokt ägg med sökord som ägg, lchf, snabbt, enkelt och söndagsfrukost

Ingredienser (1 portion)

  • ägg

Tillagning

  1. Koka upp en lite kastrull med vatten.
  2. Ta bort från värmen och lägg försiktigt i ägget/äggen med en sked. Ställ tillbaks på värmen och koka upp.
  3. Låt koka i 10-12 minuter.
  4. Spola ägget/äggen med kallt vatten tills de svalnat.

Kommentera detta Hårdkokt ägg recept

* = Obligatoriskt fält



Vi har massvis med nyttiga och goda recept, för att du inte ska gå lottlös i ditt sökande efter det perfekta receptet så tisar vi om några av de mest relevanta receptsajterna på nätet:
ica, coop, arla, norrmejerier, oatley, santa maria, recept.nu, tasteline.com, alltommat.se och mathem.se.

Så lyckas du med maten i januari & februari

Förslag på passade mat när man som oftast vill gå ner i vikt så här i början på det nya året. Varför inte testa några LCHF-recept. För att starta dagen med en nyttig och god frukost så är vårt tips att äta en god gröt eller gå all in och laga en god Baconmacka. Den står man sig länge på. Till middag en fräsh tonfisksallad. Lycka till med matlagandet!

© Receptcentralen.se 2007-2013